Legjenda e muzikës italiane, Andrea Bocelli do të sjellë së shpejti në treg albumin e tij më të ri, “Si”.

Një nga këngët e albumit të ri do të jetë “If only”, një bashkëpunim i italianit me shqiptaren, Dua Lipa.

Ky bashkëpunim mes dyshes është përcjellë nga kamerat e BBC Radio 2, e ndërsa është publikuar një pjesë e këngës gjatë regjistrimit.

Kënga do të jetë baladë klasike, dhe do të këndohet në anglisht nga Dua, e një pjesë në italisht nga Andrea.

https://www.youtube.com/watch?v=SMClpujDVy0