Pas këtij procësi lëgu I verës së re qëndron në serbatorët e stazhinimit, për disa muaj. Pasi përfunduam të gjithë procesin teknologjik arrijmë tek mbushja dhe ambalazhimi I shishes së verës.

Pas gjitha këtyre procedurave në stinën e pranverës produkti është e gashtme për tu tregtuar.

Gjtihcka këtu ka mbetur dëshmi e tradicionales. Me kazanin e vjetër dhe në zjarr me dru pergaditet kjo pije tashmë traditë e zonës së zadrimës.

Pas kësaj punë të mrekullueshme është koha të shijojmë nga një gotë vere.