Ky greku, Konstantinos Kalymnios (në të vërtetë është vlleh nga Pindi) është kryetari i Epiriotasve të Australisë.

Ai pretendon se Shqiponja që ka në kapele është greke.

Amani, more i tregoni se kjo Shqipja është shqiptare. Ky është miku i Anastasit dhe i Vangjel Dules…