Policia Bashkiake e Shkodrës e mbështetur edhe nga efektivë të Policisë së Shtetit kanë vijuar edhe sot aksionin për të liruar hapësirat publike të zëna nga qytetarë të ndryshëm.

 

 

Që në orët e para të mëngjesit të së enjtes punonësit e policisë vijuan në zonën e Parrucës ku njoftun të gjithë shitësit , qoftë ambulant por edhe ato që kanë dyqane dhe reklamojnë mallin në trotuar që të lirojnë hapësirat publike.

 

 

Mësohet se policia bashkiake ka hartuar një plan masash ku efektivët janë shpërndarë në pika të ndryshme në qytet për të liruar cdo hapësirë të zënë padrejtësisht.Deri tani mes tyre dhe pronarëve të bizneseve dhe shitësve ambulant është gjetur gjuha e mirëkuptimit.