“Serbët kanë dëbuar shqiptarët nga fshatrat e Malsisë, shumë vrasje janë kryer dhe shumë vdekje kanë rezultuar.

 

 

Bagetitë janë vjedhur dhe furnizime ushqimore janë ndërprerë.

 

 

Serbët shpresojnë që duke bërë spatsrim etnik të shqiptarëve që ata pastaj mund të thonë së në keto troje nuk ka pasur etni shqiptare”.