Fushata Kombëtare Antistigma “Mund ti ndodhe kujtdo” ishte aktiviteti i radhës i organizuar nga Caritasi Shqiptar në bashkëpunim me “Projektin Shpresa” në katedralen e Shkodrës, në kuadër të ditës së shëndeti mendor.

 

 

Aktiviteti kishte për synim rritjen e ndërgjegjësimit mbi problemet e shëndetit mendor, mbështetjen e organizatave të shoqërisë civile në fuqizimin e aftësive teknike dhe standartet europiane.

 

 

Arqipshkvi i dioqezës Shkodër-Pult Angelo Massafra percolli mesazhin e tij ku kërkoi një solidarizim me te madh në mbështetje të personave me probleme shëndetësore.

 

 

Ky aktiviteti i financuar nga bashkimi Europian në kuadër të Ditës ndërkombëtare të Shëndetit Mendor u konceptua si një bisedë e hapur mes profesionistëve, nxënësve, lektorëve dhe organizatave të ndryshme

 

/STAR PLUS/