Fotografia është postuar më parë në Facebook, dhe në shikim të parë nuk është asgjë e çuditshme kur të shikoni dy të rinj në këtë pozitë.

Megjithatë, kur ju të shihni më mirë ajo që është e pazakontë është se djali është ulur në prehrin e vajzës.

Fotoja është komentuar nga përdorues të shumtë të rrjeteve sociale.

PUBLICITET