Ish deputeti i PS Eduart Ndocaj ka komentuar zhvillimet e fundit politike. Ndocaj nuk la pa permendur edhe rastin e Xhisiela Malokut ku policia e shtetit sipas tij nuk mbron viktimen por bandat e lidhur me pushtetin.

I pyetur nese drejtesia do te veproje ne ndaj vajzes se dhunuar Ndocaj jep kete pergjigje.

Deklaratat e Ndocajt erdhen pas ngjarjeve te fundit qe kane perfshire politiken ne vend dhe rasti i Xhisiela Malokut ku beri buje ne media rasti i dhunimit te saj.