Ambasada Amerikane në Tiranë ka njoftuar se duke nisur nga e mërkura në orën 18:00 me orën shqiptare, të gjithë qytetarët mund të aplikojnë për lotarinë amerikane deri më 6 nëntor ora 18:00.

 

Përmes një postimi në facebook, Ambasada e SHBA ka dhënë edhe disa udhëzime dhe këshilla që duhet të ndiqni në mënyrë që të mos bini pre e mashtrimeve dhe të aplikoni në mënyrë të saktë.

 

Statusi i plotë:

| Duke filluar nga sot, ora 18:00 deri në datën 6 nëntor 2018, ora 18:00, ju mund të aplikoni për Lotarinë e Vizës së Shumëllojshmërisë! Vizitoni faqen tonë të internetit dhe të lexoni udhëzimet e këtij viti në shqip

 

https://goo.gl/1nHbuo

Vazhdoni të na ndiqni në këtë faqe për të marrë këshilla mbi plotësimin e aplikimit tuaj. #pyetanen