Ne po ju sjellim sekretet nga Almanakja kineze Tung Shu, në lidhje me nishanet në fytyrë dhe çfarë nënkuptojnë në varësi të pjesës së fytyrës që shfaqen. Së pari, kontrolloni fytyrën tuaj për çdo nishan dhe pastaj shikoni figurën e mësipërme për të përcaktuar numrin.

Tani në bazë të numrit lexoni përshkrimin përkatës:

Pozita 1 deri 3:
Si fëmijë, ju jeni disi rebel dhe një shpirt i lirë. Ju keni një krijimtari të lindur dhe punoni më mirë kur keni një dorë të lirë. Nëse ju keni një nishan këtu, jeni shumë mirë në biznes.

Pozita 4:
Ju jeni një person impulsiv, shpesh duke vepruar me një shkëlqim që ju jep karizëm dhe një personalitet të shndritshëm, por mund të jeni të vështirë kur keni shumë mendime. Ju tentoni të jeni mjaft të diskutueshëm, por jo në masën e veprës penale.