Aktori Julian Deda, përmes një video mesazhi të postuar në rrjetet sociale, është tallur keqaz me Kryeministrin Rama.

Aktori i njohur ka vënë në lojë të ashtuquajturin komunikim të Kryeministrin me qytetarët, dhe përgjigja që jep në fund është epike.

https://www.facebook.com/jdeda/videos/10213076900620079/

 

PUBLICITET