Në lidhje me arrestimet e bëra në spitalin e Shkodrës ministrja e Shëndetësisë Ogerta Manastirliu u shpreh se është një cështje që i përket drejtësisë dhe nuk doja ta komentoja.

E pyetur për ish sanatoriumin, ministrja tha se nuk është vërtetë se kjo godinë do i jepet spitaleve private.