Një 7 vjeçar Shqipëtar kamarrur pjesë në një audicion talent show në Belgjikë për të big boks , levizje dhye muzik përmes kordinimit të gojës dhe buzëve .

Rrazar Berisha është vetem 7vjeçar dhe ka bërë gjithë publikun në sallë që ta duarëtrokasin .

Por Berisha nuk është ndalur vetëm me këtë talent ai ka vallzuar dhe ky vallëzim e ka bërë publikun të ngrihëj në këmbë.

PUBLICITET