Këto janë makinat më luksoze dhe të shtrenjta të vitit 2018

1-Bugatti Chiron – 2.7 milion dollarë

2-Pagani Huayra BC – 2.8 milion dollare

3-Ferrari Pininfarina Sergio – 3 milion dollarë

4-Aston Martin Valkyrie – 3.2 milion dollarë

5-Bugatti Veyron by Masory Vivere – $3.4 milion dollarë