Dimri është shumë afër ndaj për këtë duhet të marrim masat e duhura dhe të bëjmë gati garderobën e duhur. Në këto përgatitje një vend të rëndësishme zënë ngjyrat që do të zgjedhim për veshje tona.

Bluzat, pantallonat, xhupat e palltot…Edhe nëse jetoni në vende të ftohta e të zymta, të paktën do të shihni përditë ylbere që kalojnë rrugëve…

Do të kemi mundësinë që gjatë këtij dimri të ngjajmë të gjithë nga pak si mbretëresah Elizabet sepse ngjyrat e veshjeve do të jenë pikërisht sit ë sajat, edhe pse ajo nuk i mikson njëra me tjetrën. Lojra që duhet të bësh për t’u dukur e kombinuar, gjatë sezonit të ardhshëm, nuk do të jetë edhe aq e lehtë prandaj bëhu gati! /LIVING