Duhani konsiderohet si njëra ndër vetitë më dëmshme për shëndetin e njeriut. Shumë njerëz edhe duan ta lënë atë por shumë pak prej tyre i dinë pasojat që mbesin në trupin dhe trurin e tyre pas lënies së duhanit, shkruan “Zëri.info”

 

“Zëri.info”, ua sjell një video ku janë të përmbledhura pasojat që mbesin në trupin e njeriut pas lënies së duhanit.