Për fat të keq është pranuar se pranë nesh gjenden edhe energji negative, të cilat mund të kenë ndikim tek familja juaj, kafshët shtëpiake, madje edhe në çdo objekt përreth jush.

Lajmi i mirë është se ne mund t’i mbajmë sa më larg këto energji të këqija dhe të kemi një mënyrë cilësore të të jetuarit me një truk të thjeshtë, me përbërësit që çdokujt i ndodhen në shtëpi!

Do t’ju duhet: 1 gotë qelqi (duhet të jetë plotësisht transparente), uthull të bardhë, kripë, ujë.

Përgatitja: Shtoni pak kripë, pak uthull dhe ujë në një gotë qelqi. Vendoseni atë në zonën ku kalojnë më shumë njerëz. Lëreni të qendrojë për rreth 24 orë. Më pas derdheni ujin dhe përsëriteni përsëri procedurën sa herë të mendoni që është e nevojshme. Kujdes: Duhet ta vendosni gotën në një zonë ku nuk mund të shihet në mënyrë që të arrijë të thithë energjitë negative në mënyrë efektive!