“I fuck on the first date”. Si duket një shkrim i tillë në bluzën e një fshatari që nuk e ka idenë se si përkthehet?

Shumë gallatë. Imazhin e banorit të një fshati në Tiranë e ka postuar fotografi Gent Onuzi.

Bashkëshortja dhe bashkëfshatarët e tij me siguri as që ia kanë idenë se çfarë shkruhet në bluzën e tij.

Me siguri atje në fshat aq që u del koha dhe terezia për të parë se ç’shkruhet në bluza.