Një zjarr ka rënë në Parkun Kombëtar të Thethit. Burime bëjnë me dije se dyshohet për zjarrvënie të qëllimshme.

Në vendngjarje kanë shkuar punonjësit e sherbimitpyjor dhe ata të zonave të mbrojtura që po tentojnë të shuajnë flakët.

Mësohet se zjarri ka rënë që para një ore, ndërsa largesia e madhe nga Shkodra dhe rruga veshtireon shkuarjen e zjarrefikeseve.

Zjarri ka rene ne pjese malore dhe po tentohet te shuhet me mjete rrethanore.