11 shtatori, Dita më e zezë në historinë amerikane. Gati tre mije njerëzit, qe humben jetën nga sulmet e 11 shtatorit,

ishin shtetas te me teper se 70 vendeve ne mbare boten. Midis tyre humben jetën edhe tre shqiptare Mon Gjonbalaj,

Simon Dedvukaj e Rrok Camaj. ZOTI QOFTE ME TA DHE SHPIRTI TYRE U PREFTË NE PAQE.