Kur ka mbetur edhe një javë derisa Apple të zbulojë iPhone 2018 e saj, të mërkurën u bë publik versioni i iPhone X Plus. Ai do të quhet iPhone XS Max.

Nëse ju mendoni se tingëllon e çmendur, atëherë ju nuk do të pëlqeni kur të dëgjoni se ky do të jetë iPhone më i lirë që Apple do të lançojë këtë muaj dhe mund të quhet iPhone XR në vend të iPhone 9.

Por pa marrë parasysh se çfarë pretendon Apple duke emërtuar iPhone të ri, ka shumë të ngjarë që modeli më i lirë të jetë një hit për klientët. Ne kemi foto të reja që tregojnë ngjyrat e supozuara të celularit.