Astrit Hafizi e cilëson shumë të vlefshme fitoren e sotme ndaj Izraelit, por sipas ish-trajnerit të Kombëtares, duhet që të rregullojmë ende disa aspekte.

“Fitorja është shumë e vlefshme. Vinim pas një serioze rezultatesh negative. Luajtëm mirë, duhet ta themi këtë, por duhet të bëjmë kujdes.

Kemi ende shumë gjëra për të rregulluar, sidomos në balancat mes mbrojtjes dhe sulmit. Duhet të bëjmë kujdes sepse do të luajmë me Skocinë pas tri ditësh dhe kjo nuk do të jetë e lehtë. Megjithatë, ishte një fitore me shumë vlera”, ka thënë hafizi pas ndehsjes në Supersport.