Sekretet shpesh ndihmojnë që të kemi një marrëdhënie sa më të mirë në çift. Të mbash sekretet nuk do të thotë se nuk do të kesh një marrëdhënie të mirë në çift përkundrazi do të jeni më të lumtur për shumë arsye.

Më poshtë kemi renditur disa nga gjërat që duhet të mbajmë sekret nga partneri;

Fjalëkalimi personal
Mbajtja sekret e fjalëkalimit të “Facebook”-ut nuk do të thotë që jeni duke gënjyer partnerin tuaj, veçanërisht pasi ka shumë gjëra personale për njerëzit e tjerë që shfaqen në rrjetet sociale dhe madje edhe nëse disa detaje ndahen publikisht, nuk ju duhet ta ndani këtë me të.

Thashethemet
Për raportin tuaj, shmangni komentet që mund të krijojnë një lloj thashethemi. Edhe nëse doni t’u tregoni shokëve tuaj se çfarë thonë njerëzit për të, mos harroni se ky lloj qëndrimi mund të përbëjë ngjarje drastike. Mbajini sekret, veçanërisht nëse thashethemet nuk thonë diçka pozitive për jetën e tyre të dashurisë.

Sekretet që miqtë ju besojnë
Mos mendoni se miqtë tuaj duhen lënë mënjanë, veçanërisht kur dilni së bashku. Kur miqtë tuaj ju besojnë sekretet e jetës së tyre personale, mbajini sekret, pasi “thashethemet” tuaja mund të përhapen shpejt dhe shoku juaj do të dëmtohet tërësisht nga qëndrimi juaj. Gjithashtu, këto lloj qëndrimesh tregojnë shumë mungesë respekti për personin që ju ka besuar, si dhe nxit mosbesimin e të tjerëve.

Zbuloni detajet e marrëdhënieve tuaja të kaluara
Partneri juaj aktual e di shumë mirë se keni pasur marrëdhënie të tjera, kështu që përpiquni të mos kujtoni cilësitë e ish-it tuaj. Përqendrimi në të kaluarën mund ta bëjë marrëdhënien të kalojë nëpër disa vështirësi, si dhe e bënë çiftin të pasigurt dhe të turpshëm të investojë në thellësitë e dashurisë së tyre.

Se ai / ajo është dashuria e madhe e jetës suaj
Nuk po themi se nuk mund të tregoni ta gjithë dashurinë tuaj për partnerin tuaj, por të kesh disa qëndrime mund ta bëjë atë të ndihet shumë i sigurt. Kur burri vëren se gruaja “ha në duart e tij”, ai thjesht mund të pushojë, duke mos u shqetësuar për partneren dhe marrëdhënien e tij. Është më mirë ta bëni atë jashtëzakonisht të lumtur, por pa e bërë shumë të sigurt për veten, pasi kjo mund ta bëjë atë të qëndrojë në zonën e rehatisë dhe të harrojë të kthejë të gjitha ndjenjat që ju i ofroni.