ot janë shënuar dy vite nga shenjtërimi i Nënë Terezës. Në nder të kësaj dite, Ambasada Amerikane ka postuar në faqen e saj në Facebook një foto të Nënë Terezës me presidentin Regan në Shtëpinë e Bardhë.

 

“Foto e Ditës | 13 qershor, 1986. Presidenti Ronald Regan qesh së bashku me Nënë Terezën dhe Motrën Frederik, ndërsa të tre takohen në Shtëpinë e Bardhë. Nënë Teresa u dekorua me Medaljen e Lirisë nga Presidenti

Regan dhe mori titullin qytetare nderi amerikane nga Presidenti Klinton në 1996.

#DitaEShenjterimitTeNeneTerezes

: Associated Press)”, shkruan Ambasada Amerikane në postimin e saj.