Nuk është hera e parë që këngët shqiptare kalojnë kufijtë dhe bëhen virale në rrjet. Orët e fundit është bërë hit në të gjitha rrjetet sociale një video ku shihet një person afrikan duke kënduar shqip. Ai është mbështjellë me një flamur shqiptar dhe duket mjaft festiv.

Në sfond dëgjohet teksti i këngës “Shqipërië e dua, se jam shqipëtar, Kosovën e dua s

e jam kosovar”. Videoja është shpërndarë nga një faqe facebooku.

Në kraharor shihet se i riu ka edhe simbolet e Kosovës.