Katya Elise Henry është një trajnere personale, e cila i bind pothuajse të gjithë që të fillojnë të punojnë me trupin e tyre.

Të gjithë do të donin të ishin më pranë saj, por kjo pjesa e të ushtruarit duket pak e vështirë.

Më mirë hidhini një sy fotove të Katyas dhe më pas vendosni nëse ushtrimet fizike janë një ide e mirë.