Një buf i vogël është fotografuar duke falenderuar nënën e tij për darkën me një puthje të ëmbël në faqe.

Me barkun e mbushur plot, bufi ishte mirënjohës ndaj nënës së tij që e kishte gjithë ditën duke kërkuar ushqim për të voglin e saj.

Fotografi, Jeffrey Van Daele, kapi momentin e adhurueshëm një fshat në Kalmthout të Belgjikës.

43-vjeçari tha: “Unë kam ndenjur i fshehur për disa orë, gjatë këtyre orëve prindërit vazhdimisht sillnin ushqim për të vegjëlit”.

“Më i vogli po hante shumë shpejt kështu që unë bëra gati kamerën në mënyrë që të mos humbisja asnjë moment”.

“Në momentin kur ushqimi mbaroi, bufi i vogël u afrua dhe nëna e tij po shihte nga kamera”.

“Këto momente krijuan iluzionin e një puthjeje. Në fakt nëna është me fat që nuk humbi njërin sy”.