Në Zvicër ka “shpërthyer” konkurrenca mes dy ekspozitave më të mëdha të orëve.

Salon International de Haute Horologerie (SIHH) e Gjenevës dhe Baselworld e Bazelit kanë ekspozuar “perlat” e reja që do të jenë në modë në vjeshtë.

Më poshtë ju prezantojmë me modelet më të mira të sezonit…