Nëse akoma nuk e keni shkëmbyer puthjen e parë, ju duket vetja sikur jemi të vetmit në këtë botë që nuk e kemi bërë një veprim të tillë.

Po që se gjeni guxim dhe i tregoni dikujt për statusin e juaj të të “paputhurit”, gjëja më e keqe që mund të thonë, është një nga këto gjëra në vazhdim.

Më poshtë do të lexoni disa nga arsyet apo pyetjet që mund të bëhen për një rast të tillë;

E e keni seriozisht?
Në fakt, po. Për mungesën e puthjes, nuk është diçka për të cilën mahitem.

Nuk flirtoni aq sa duhet
Mirë, për mua nuk paska shpresë, sepse unë ia shpifi në flirtim (Nuk mendoj në aftësitë e mija në flirtim – apo në mungesën e tyre kanë të bëjnë diçka me mungesën e puthjes sime).

Vetëm shko dhe puthe dikë!
O, është kaq e thjeshtë, apo jo?

Me të vërtëtë?
Unë e kam marrë puthjen e parë (Vendosni këtu cilindo numër njëshifror)” Oh, faleminderit për këtë informacion shumë ndihmues dhe më ndihmues, nënkuptoj zemër-thyes. E kishe fjalën të ndihesha keq me faktin se në njëqindmijë kilometra vijë ajrore, unë jam e vetmja që nuk është puthur? Nëse po, ia arrite qëllimit.

Me një zë të këndshëm bëjnë
“Auuuu…” Më duhet t’ju kujtoj se, të mos jesh puthur nuk është shumë e zakontë tek adoleshentët, andaj mbani këto “Auuuu” për bebet dhe kafshët e këndshme.

Qeshje
Vetëm mos e bëni. Të zbulosh se ende nuk je puthur mund të jetë seriozisht e vështirë dhe të kesh dikë që qeshë me këtë moment tuajin shumë të prekshëm, është seriozisht lënduese.

Çfarë ka të keqe tek ju?
Vetëm pse nuk jam puthur, nuk do të thotë se ka diçka të keqe tek unë. A ju ka shkuar mendja që unë jam duke e pritur njeriun e duhur? Ose që diçka nuk është në rregull me djemtë (apo vajzat) që nuk e shohin se sa njeri i mrekullueshëm jam.

A jeni duke e rruajtur vetën a diçka?
Nuk duhet të ketë diçka të madhe, ndonjë arsye misterioze, se pse nuk jam puthur. Thjeshtë nuk ka nodhur. Fundi i tregimit.

Jeni shumë e pafajshme
Në fakt, jo. Kam puthur me tonelata meshkuj në mendjen time.

Sa këndshëm! Keni buzë virgjine!
Phaaaaa. A mund të ndalosh? Nuk jeni puthur kurrë? Cilat janë thënjet që i ureni, kur ju thojnë njerëzit për statusin e juaj të njeriut të paputhur? Ndani me ne në komentet më poshtë!