ër ata që jetojnë në Genova dhe kanë kaluar të paktën një herë nëpër Walter Fillak, nçatitë e shtëpive të gdhendura për t’i bërë vend urës Morandi, nuk janë një surprizë.

Ura Morandi që u shemb para pak ditësh në Genova të Italisë, ka një pjesë të saj të mbështetur në disa shtëpi banimi. Ura u ndërtua në vitin 1963,

kur shtëpitë poshtë saj ishin ekzistente, ndërsa u inaugurua katër vjet më vonë, në vitin 1967.