Pamje që do të shihni më poshtë, janë bërë nga gazetari italian, Onide Donati.

 

Donati ishte zyrtar i Partisë Komuniste të Riminit, por ka punuar edhe si korrespondent dhe redaktor I gazetës Emilia-Romagna.

 

Fotot nga vise të ndryshme të Shqipërisë komuniste, ai i ka bërë gjatë një vizite të vitit 1982.