Kjo është zilja në shkollën e muzikës “Prenkë Jakova” që fton në mësim maturën e vitit 1985. Një brez i shkëlqyer që vijon ende edhe sot me shumë sukses edhe pse janë shpërndarë kudo në botë.

 

Një prej tyre është e mirënjohura Rita Ndoci e cila tregon emocionet edhe në rolin e organizatores. Edhe ish maturantët e tjerë kanë kujtime të bukura nga koha e bankave të shkollës.

 

Mësuesja kujdestare Hasije Bekteshi e ftuar në këtë takim maturantësh pas 35 vitesh vlerëson ish nxënësit e saj që më pas kontribuan në fushën e artit dhe cultures.

 

Shumë prej emrave të maturës së vitit 1985 të shkollës së muzikës “Prenkë Jakova” u bënë emra të njohur duke dhënë kontributin e tyre brenda dhe jashtë Shqipërisë në fushën e artit dhe kulturës.

/star plus/