Data 14 shkurt, pikërisht dita e të dashuruarve është një ditë krejtësisht ters për t’u martuar. Kështu që mos e zgjidhni.

Sipas BelfastLove tregojnë nga viti 1995 deri në vitin 2013, Dita e Shën Valentinit është dita e nëntë më popullore për një martesë dhe 27.000 çifte kanë thënë “po” në këtë ditë në 19 vitet e fundit.

Mirëpo profesor Ribri shprehet se njerëzit të cilët martohen në këtë ditë, kishin më shumë mundësi të ishin të martuar më parë ose të kishin fëmijë.

Gjithashtu, është gjetur se nuset që martohen në ditën e Shën Valentinit, me shumë mundësi janë shtatëzëna, në krahasim me ato që martohen në datë të zakonshme.

Sipas tudimeve të bëra, 21% e atyre që martohen për Shën Valentin, kanë mundësi të dështojnë.

ma.me