Pamje shqetësuese dhe aspak të hijshme vijnë nga plazhi i Tales në Lezhë. Një kalë i ngordhur është hedhur në det.

Trupi i kafshës së ngordhur, ndihmuar nga temperaturat e larta të verës ka shkaktuar një erë te keqe që ka tmerruar pushuesit.

Disa janë organizuar vetë për ta nxjerrë kafshën nga deti.

Ndiqni pamjet e emisionit Stop!

"Kalova lumin të bëfsha kalin"/ Tale, Lezhë kafsha e ngordhur përfundon në detë.

"Kalova lumin të bëfsha kalin"/ Tale, Lezhë kafsha e ngordhur përfundon në detë.

Pubblicato da STOP – TV KLAN su Venerdì 10 agosto 2018