Jemi ne kulmin e sezonit veror dhe natyirsht qe bizneset kane menduar ta shfrytezojne me se miri kete gje.

Pervec cmimeve ku hera heres jane shume te larta per te mos thene ekstreme bizneset ne vendet turistike ku behet plazhe kane menduar te vendosin edhe “rregullat” e tyre.

Nje prej tyre jua sjellim edhe ne foton me poshte.