Më herë, gjatë ditës së sotme kryeministri i vendit Edi Rama ka postuar një video “Story” në Instagram ku shfaq anën e tij prindërore.

 

Rama nga pamjet duket se i mëson Zahos se si të zhytet dhe i vogli që i kopjon çdo veprim.

 

Kjo nuk është hera e parë që Rama poston me të birin por ai dhe bashkëshortja e tij, Linda, janë gjithmonë të kujdesshëm për t’i mbuluar fytyrën djalit të tyre, Zahos.