Kryetarja e Bashkisë Shkodër Voltana Ademi, ka lënë zyrën dhe i është bashkuar fëmijëve me aftësi ndryshe në kampin e projektit Shpresa në Velipojë.

Pa kostumin e kryebashkiakes, zonja Ademi i ka shërbyer të gjithë personave që ndodhen në këtë kamp, një traditë e këtij projekti i cili mbështetet edhe nga Bashkia e Shkodrës.

Në fjalën e saj, zonja Ademi u shpreh se ndodhet me këta fëmijë për ti mbështetur më të gjitha mundësitë që ka Bashkia e Shkodrës, ndërkohe që kjo shpresë për fëmijët e këtij projekti do të vijojë edhe në të ardhmen.

Projektin Shpresa e njohin të gjithë, jo vetem për prezencen e tij në Shkodër, por per angazhimin ne cdo fushe.

 

Projekti Shpresa, eshte nje shprese per keta persona, te cilet ne keto ambjente qofte ne Shkoder por edhe ne kampin e Velipojes gjejne ngrotjesine e nje familje te munguar.

 

NJË DITË NË KAMPIN VEROR TË VELIPOJËS…

NJË DITË NË KAMPIN VEROR TË VELIPOJËS…Jam e kënaqur që bashkë kaluam një ditë të ndryshe!Të gjithë fëmijëve dhe edukatorëve të projektit Shpresa, Qendrës së Zhvillimit dhe fëmijëve të tjerë të ftuar në Kampin Veror të Velipojës, pushime të mbara! Mbeteni miqt e mi më të mirë! 😀🏖

Pubblicato da Voltana Ademi – Faqja zyrtare su Giovedì 2 agosto 2018