Rrjeti social Facebook ka hasur probleme para disa minutash dhe ka rënë. Nuk dihet nëse është vetëm për shqipërinë apo është ndonjë problem në mbarë botën.

I vetmi opsion që punon për momentin është Messeenger. Blackout tmerroi për 10 minuta përdoruesit në të gjithë botën.