Është shumë e thjeshtë. Pasi je futur në WhatsApp, mjafton të marrësh një person me video, dhe pastaj automatikisht ju del opsioni në të djathtë sipër, që të shtoni një tjetër person në video, si në foto.

Ti mund të shkosh kështu 3 persona, bashkë me ty bëheni katër.

 

Hajde pra provoje, merr mikeshat dhe bëni një bisedë sikur të jeni ulur ne kafe.