Albano dhe Romina Power e kaluan bashkë përvjetorin e 48 të martesës. Por është e gjitha kjo një rastësi?

 

Frekuetimet e dy artistëve, njëkohësisht një nga çiftet më të dashura për publikun kanë qenë gjthmonë e më të shpeshta.

 

Përpos të tjerash në një intervistë që kanë dhënë kohët e fundi kanë deklaruar se janë ende të martuar në Kishë dhe në sytë e Zotit, mirëpo përgënjeshtruan se mund të ketë një martesë të dytë.

 

Edhe pse dy artistët po bëjnë disa bashkëpunime dhe kanë rregulluar mardhëniet e tyre Albano ka deklaruar se: “Të martohem me Rominën?

 

E përjashtoj, ajo që kemi kaluar ka qenë interesante, shumë e bukur, por e papërsëritshme.