“Volej-Poja Beach Trophy” është edicioni i tretë rradhazi në plazhin e Velipojës që vjen i organizuar nga bashkia Shkodër.

Ky organizim ka si qëllim përfshirjen e të rinjve dhe pushuesve në plazhin e Velipojës në këtë aktivitet sportiv i cili do të zgjasë për tre ditë. Kësaj rradhe ka pjesëmarrje më të

madhe në krahasim me dy vitet e kaluara.

Interesante ishtë fakti se përveç sportistëve amatorë ka edhe shumë profesionistë që vinin jo vetëm nga ekipi i Vllaznisë por edhe nga Tirana, Shijaku, Elbasani etj.

Në “Volej-Poja Beach Trophy” për meshkuj do të konkurojnë 17 çifte ndërkohë që për femra janë 5 çifte pjesmarrëse.

Finalja e këtij edicioni do të zhvillohet më 29 gusht ku nuk do të mungojnë edhe çmimet simbolike për pjesëmarrësit në këtë aktivitet.