Trendi më i fundit i kësaj vere duket se ka të bëjë me detajet e viteve ‘80. Vitin e kaluar ky trend ishte i sunduar nga trendi lëkurëzbulues, bluzat, fustanet që zbulonin shpatullat.

Mëngët e fryra, hibrid i përsosur i epokës viktoriane që plotësohet nga detajet e viteve ’80 padyshim do të bëjë naming këtë verë.

Shpejt, ky trend po shndërrohet në atë më të preferuarin e vajzave dhe këto të fundit po veshin e poi kombinojnë këto bluze në gjithëfarë mënyrash.

Nuk duhet të lejoni që këtë verë të mungojë ndonjë stil I tillë veshje në garderobën tuaj.