Këngëtarja shqipatre e cila mori shumë famë me paraqitjen e saj në EuroVision Eleni Foureira çmendi të gjithë në Sheshin Skenderbej.

Ajo këndoi disa këngë dhe krijoi një atmosferë shumë festive, madje dhe foli shqip.

Pjesmarrja ishte e madhe jo vetëm nga tirana por edhe nga qytete të tjera të cilët kshin ardhur posaçërisht për këtë koncert.

Por më poshtë do mund të shihni pamje të siuruara nga inlife.al