“Je për not? Në Velipojë shkohet shpejt dhe pa trafik. Rruga e re është gati. #Velipojë Summer 2018.”, shkruan ministri i jashtëm, Bushati në një postim në Instastory.

 

Rruga që lidh Shkodrën me Velipojën turistike tashmë është gati, dhe çka është më e rëndësishmja nuk ka trafik.

 

Sepse si në pik të sezonit që jemi, nuk ka rrugë që të çon në plazh që s’ka trafik.

Lajmi i referohet Instagram-it.