Tifozët e Vllaznisë kanë sulmuar klubin pas atij postimi në faqen zyrtare ku njoftonte se shpallej kandidatura për trajner dhe drejtor sportiv. Personat e intereuar janë njoftuar të dërgojnë CV.

 

Një ndër të interesuarit ka qenë Guardiola, që ka shkruajtur në faqen e klubit. Natyrisht kjo ka qenë një vepër e tifozëve, për të ironizuar klubin e tyre. Më poshtë foto.