Nga Ermal Telha

E kuptoni që nuk ua ka fajin jugu? As biznesi i ndershëm i këtij vendi që rrezikon shumë për atë aktivitet që bën, por kultura juaj??!!

Mirë në bregdet, që s’ju pëlqen shërbimi, kur paguani pak dhe çmimet, kur paguani shumë, por në

Theth që i çuat me duart tuaja çantat plot, si nuk arritët që të merrnit me vete ambalazhet e zbrazura në zbritje?! Ju rëndonin në makinë?

Këtu s’ju kërkoi njeri as pagesë për shezlong, as çmime të paarsyeshme, por të paktën ta linit si e gjetët.

Çmimet në ekonominë e lirë i vendos në ekuilibër kërkesë – oferta, po hallin e ekuilibrit tuaj qytetar kush do e zgjidhë??!!