Me të ardhur sezoni veror, “plasin gallatat” në mbarë jugun me çmimet e faturave, shezloneve, ushqimeve etj etj…

Rasti më i fundit ka ndodhur në Drimadhe, kur pushuesi është ndjerë i lumtur që ka gjetur më në fund një pije freskuese 2 mijë lekë në menunë e lokalit dhe e  ka porositur… Mirëpo gjërat nuk janë gjithnjë ashtu siç duken.

Kur fatura i ka ardhur, kjo e fundit rezultonte 3 mijë lekë. Ndoshta çmimi i ka ndryshuar gjatë rrugës. Epo mos u mërzit… Tek e fundit, vetë doje pushime në jug!

 

 

 

Kreu