Bregu perëndimor i Liqenit të Shkodrës do të transformohet, dhe kryeministri Rama ka publikuar një video.

 

Në të shfaqet projekti që brenda 18 muajsh do të tranformojë këtë pjesë, sipas kryeministrit Rama, duke i shtuar kështu një tjetër perlë turistike Shqipërisë.

Këtë postim kryeministri e ka bërë që në muajin qershor ndërkohë Shkodër.Info ju sjell pamjet për të rikujtuar projektin sesi do të bëhet  liqeni i Shkodrës

MIRËMËNGJES 😃dhe me këtë projekt që brenda 18 muajsh, do të transformojë bregun perëndimor të Liqenit të Shkodrës nga një krah i paralizuar e i degraduar prej dekadash, në një tjetër perlë turistike të Shqipërisë, ju uroj një ditë të bukur😉

Pubblicato da Edi Rama su Mercoledì 20 giugno 2018