Avokati i njohur Ilia Ilia është dhunuar nga persona ende të paidentifikuar para Gjykatës në Durrës.

Avokati është dhunuar jashtë ambienteve të Gjykatës kur sapo kishte përfunduar një seancë gjyqësore. Ai ka thënë se ishin dy persona që e dhunuan, por nuk i njeh.

Ilia ilia është avokat i njohur dhe ka pasur çështje te rëndësishme. Ai ka mbrojtur grupin e Shijakut dhe ka qenë edhe avokat i Lul Berishes.

Dyshohet se avokati është dhunuar për shkak të detyrës, ndërsa policia po punon për identifikimin dhe kapjen e autorëve.