Ne oborr te Arqipeshkvise se Shkodres, gjenden perhere spolje e teprica befasuese nga pallatet apo faltoret e kastes se fisnikeve dhe klerit arberor – qe vijne ketu drejt e nga fundi i tejzgjatur Mesjetes sone.

Nga Artan Shkreli